Lifetime Achievement Award uitgereikt aan Andre Rieu Productions

De belangrijkste prijs van de live entertainmentindustrie, de LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD, is dit jaar uitgereikt door Commissaris van de Koning Emile Roemer aan André Rieu Productions. Pierre Rieu heeft de prijs in ontvangst genomen.

De Live Entertainment Production Awards heeft sinds de oprichting in 2015 een stevig fundament gelegd als dé awardshow voor de live-entertainmentindustrie. De laatste decennia is de live entertainmentindustrie uitgegroeid tot een volwassen markt. “Het is van belang om de partijen in de markt een warm hart toe te dragen, te stimuleren en te versterken, zodat deze nog decennia zal blijven bestaan” geeft het bestuur aan.

Dit jaar vond het spektakel plaats op een splinternieuwe locatie: het Asteria Hotel in Venray. Het evenement is verder geprofessionaliseerd en beloont de echte makers en gamechangers van de industrie. De nominaties in 13 categorieën werden zorgvuldig beoordeeld door de vakjury onder leiding van niemand minder dan Henk Schuit. Presentatie van de avond was in handen van Angela Groothuizen.

De Live Entertainment Production Awards zijn dé prijzen voor professionals binnen de live-entertainmentindustrie die worden uitgereikt vanwege hun bijzondere prestatie in het afgelopen jaar en dit zijn de winnaars van de LEPA’23!

Defqon.1                                 Sander Bijlstra / Teun Schilders / Jonas Schmidt

Opening Paleis ‘t Loo             Henk-Jan van Beek / Anco Stielstra / Gerben Bakker

Vrienden van Amstel                Jeroen ten Brinke / Remco Verhoek / Jos van der Hoeven

AMF Festival                            Maarten Hoogland / Robin Wulff / Frank Verstraeten

Amsterdam New Year’s Eve     Sander Reneman / Lucas van Oostrum / Jonas Schmidt

Johan Cruijff ArenA                  Niels Peeters / Marielle Hollander

Beermate op Paaspop             Ralph Bethlem / Rick Kuijper / Loyce Peijnenburg

Bevrijdingsfestival Utrecht      Abdel Hamid Idir / Mariek van der Kraats        

Antoon – Ziggo Dome              Justus Verkerk / Tijn Verkerk / Wouter van Dijke /

Sjors Heesakkers

The Tribute live!                       Thomas Metz / Dico Ariesen / John Mulder / Leon Lezer /

Vodafone-Ziggo                       Ramon  Mesman

Remastered                             Robin Groenveld / Stephan Hoohenkerk

MOJO Concerts                       Jan Hartman / Leon Ramakers

het bestuur;
Marcel Albers
Marco de Koff
Willem Westermann


Geplaatst