Aftellenโ€ฆ ๐Ÿ””

Nog een paar weken en dan is het tijd voor de ๐‹๐ข๐ฏ๐ž ๐„๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ญ๐š๐ข๐ง๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐€๐ฐ๐š๐ซ๐๐ฌ. Tijdens een fantastisch diner zullen we in dertien categorieรซn awards uitreiken en onze collega’s in de entertainmentindustrie in het zonnetje zetten. ๐Ÿ†

Dan even over de huidige stand van zaken. Wat betreft de ticketverkoop zijn we aanbeland bij de laatste tickets. ๐ŸŽซ Heb je zin om te komen, wacht dan niet te lang om tickets aan te schaffen.. Wil je het goed aanpakken? er is nog maar 1 VIP tafel (8-persoons), inclusief hotelovernachting en ontbijt. ๐Ÿฅ‚

Helaas hebben we het padel toernooi moeten cancelen. Eerlijk is eerlijk, er was te weinig animo. We wachten jullie nu op in de bar vanaf 16.30 en zien jullie graag verschijnen!


Geplaatst