Nieuwsbrief november 2023

Beste live-entertainment liefhebbers,

Daar zijn we weer! Het is tijd voor een nieuwe editie van de Live Entertainment Production Awards, en dit keer hebben we spannende veranderingen voor jullie in petto. Maar maak je geen zorgen, sommige dingen veranderen nooit, en dat is onze passie voor het vieren van de schitterende live-entertainmentindustrie in Nederland.

We hebben goed geluisterd naar de feedback die we na eerdere edities hebben ontvangen. Veel van jullie gaven aan dat er te weinig gelegenheid was om met elkaar in gesprek te gaan en te netwerken. Dus hebben we het hele evenement kritisch bekeken en enkele belangrijke veranderingen doorgevoerd. Dit jaar hebben we een splinternieuwe locatie: het Asteria Hotel in Venray.  Hier hebben we niet alleen meer ruimte, maar ook de mogelijkheid om te overnachten. We raden zelfs aan om te blijven overnachten, want na de uitreikingen zullen we de hotelbar onveilig maken.
Dus, van harte welkom in het Asteria Hotel!


Maar laten we niet vergeten waar het echt om gaat: de awards zelf. We hebben een geheel nieuwe opzet voor de nominaties. We begrijpen dat deze nieuwe aanpak misschien even wennen is. Onze visie is om het evenement verder te professionaliseren en de echte makers en gamechangers van de industrie te belonen. We hebben het volste vertrouwen in de uitzonderlijke kwaliteit van de Nederlandse live entertainment producties en kijken met spanning uit naar jullie inzendingen.

De nominaties worden zorgvuldig beoordeeld door onze onverslaanbare vakjury onder leiding van niemand minder dan Henk Schuit. De nominaties zijn bij deze officieel geopend!

Dus, waarom zou je wachten? De kaartverkoop is NU geopend, en we kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen. Deze avond wil je niet missen. Aarzel niet om nu al je hotelkamer te boeken, maar wees er snel bij, want we hebben maar  een beperkt aantal kamers beschikbaar. Het Asteria Hotel in Venray is op 26 februari dé place to be. Voor degenen die graag subtiele hints oppikken: we hebben een beperkt aantal tafels klaarstaan, vol met verrassende privileges die we slechts met een select gezelschap kunnen delen. Mocht je interesse hebben… aarzel dan niet om contact op te nemen met het bestuur. Een e-mail naar info@liveentertainmentproductionawards.nl kan misschien ook een deur openen.

Kortom, we hebben een ‘nieuwe’ naam, een vernieuwd concept, en een onverminderde passie voor de live-entertainmentindustrie.  We kunnen niet wachten om met jullie allen te genieten van een avond vol verrassingen.

Tot ziens op de Live Entertainment Production Awards!

Met vriendelijke groeten,
het bestuur;

Marcel Albers
Marco de Koff
Willem Westermann

p.s.  Een uitgebreid interview over de nieuwe editie en de veranderingen, vind je op de site van EB Live.


Geplaatst