Programma bekend

Het programma voor de Live Entertainment Awards bestaat dit jaar uit: 

Welcome & Day Program

Om 12.00 starten we met ons dagprogramma. We verzamelen in het hotel, eten een hapje en gaan daarna padellen met de mensen die zich hiervoor hebben ingeschreven. Je kunt je inschrijven als team (2) en de winnaars van het ‘Lepadel toernooi’ worden natuurlijk overladen met alle eer en groots ontvangen in de dinerzaal. 

De opzet van het toernooi is zo dat we lekker veel korte potjes spelen. We spelen in 5 poules van 5 teams, de nummers 1 en 2 van de poule gaan de finaleronde in en de plaatsen 3, 4, 5 spelen de verliezers ronde.

Welcome & Check in Drinks

Vanaf 16.30 verwelkomen we de eerste hotelgasten voor hun check-in en een borrel in de bar. Hier ontmoet je je vrienden of neem je de tijd om je op je gemak om te kleden in je kamer.

Dinner & Ceremony

Om 19.30 open we de dinerzaal. Vanaf dat moment komen ook de gasten die geen kamer hebben geboekt. Tijdens het driegangendiner vindt de feestelijke uitreiking plaats van de Live Entertainment Production Awards. Er zijn in totaal 13 categorieën, waaronder die van Production of the year en Location of the year. Een bijzonder moment zal de onthulling van de Life Time Achievement Award worden.

Late Night Soiree & Contests

Na het eten gaan we naar de bar voor een lekkere borrel en dagen we je graag uit in onze man-woman-it-cave. En afspraak is afspraak, de laatste doet het licht uit. 

Hangover Breakfast

Vanaf 08.00 beginnen de early birds aan het ‘hangover breakfast’ We horen graag wie er hoofdpijn heeft!


Geplaatst