Nieuwe naam, nieuw concept

De Live Entertainment Production Awards: een nieuwe naam, een nieuw concept. Maar nog steeds dé awardshow vóór en dóór de live-entertainment industrie. 

Wat we vaak terugkregen van bezoekers van de vorige edities, was dat men het jammer vond dat er relatief weinig ruimte was in het programma om tijd met elkaar door te brengen en te netwerken. 

Door deze nieuwe locatie, een hotel in Venray, dat we compleet hebben afgehuurd, hebben we tijd en ruimte! Wie wil blijven overnachten, kan dat dus ook doen. Dat raden we zelfs aan! Overdag organiseren we onder meer een lunch en een padel toernooi, waarvoor je je kunt inschrijven. Waarna er nog voldoende tijd is om te douchen en om te kleden voordat we aan tafel gaan.. Na het diner en de uitreikingen gaan we de hotelbar onveilig maken.


Geplaatst